Architect moderne woning

Nieuwbouw / Verbouwing / Interieur

De Architect voor een moderne woning

De architect voor de moderne woning helpt u aan een droomhuis, omdat de mogelijkheden altijd groot zijn bij een nieuwbouwwoning. Als architect voor de moderne woning en interieurarchitect verbaas ik me echter soms wel over mooie ontwerpen die niet praktisch zijn. In een nieuwbouwwoning moet straks goed geleefd kunnen worden. De combinatie waarvoor ik heb gekozen door naast het ontwerpen van de buitenkant ook de binnenkant te kunnen invullen, biedt voor u vele voordelen. Functioneel maatwerk is waar het allemaal om draait. Ik ben ervan overtuigd dat de binnenkant van een woning vaak belangrijker is dan de buitenkant. Dat betekent dat een prachtig ontwerp voor de buitenkant extra veel vraagt voor het interieur.

Een afspraak met de architect voor de moderne woning?

Uiteraard is er bij een ieder vandaag de dag aandacht voor het milieu. Duurzaam ontwerpen en bouwen is tegenwoordig heel goed mogelijk zonder de esthetische waarden uit het oog te verliezen. Een woning kan probleemloos energiezuinig gemaakt worden, zonder comfort te hoeven opofferen. Juist in zulke projecten is het van het grootste belang dat er een perfecte afstemming is tussen buitenkant en binnenkant. Kies daarom voor een architect voor de moderne woning die ervaring heeft en weet wat er mogelijk is met de moderne technieken.

Het beste maatwerk door de architect voor de moderne woning?

Van een kast tot een kast van een huis is mijn motto. Maar dan altijd wel praktisch en bedoeld om de ruimte te gebruiken op de meest optimale wijze. Dat is waar functioneel maatwerk begint. Het gaat erom dat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Oplossingen vinden voor uw problemen is een van de zaken in mijn beroep die het meeste voldoening geven. Daarvan profiteert u natuurlijk ook. Een architect voor de moderne woning die uw wensen en gedachten vormgeeft en daarbij het praktische gedeelte niet uit het oog verliest.

De architect voor de moderne woning die uw wensen waar maakt

De jaren die ik bij de grotere architectenbureaus heb gewerkt, hebben mij veel geleerd. Ook dat je soms het risico loopt dat de communicatie met de cliƫnt niet optimaal verloopt. Met inmiddels 20 jaar ervaring weet ik dat servicegerichtheid begint bij het goed luisteren naar uw wensen. Dat kan zijn voor het ontwerp van een nieuwe woning, maar ook een verbouwing, een nieuwe keuken of een kast.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook wel eens weten wat ik als architect moderne woning voor u zou kunnen betekenen? Neem gewoon vrijblijvend contact op.

Architect moderne woning - paul seuntjens

Architect moderne woning Architect moderne woning Architect moderne woning

Architect moderne woning - paul seuntjens
Architect moderne woning - paul seuntjens