Architect huis bouwen

Nieuwbouw / Verbouwing / Interieur

Architect huis bouwen nodig?

Als architect en interieurarchitect verbaas ik me echter soms wel over mooie ontworpen huizen die niet praktisch zijn gebouwd. In een woning moet geleefd kunnen worden. De combinatie waarvoor ik heb gekozen door naast het ontwerpen van de buitenkant ook de binnenkant te kunnen invullen, biedt voor u vele voordelen. Functioneel maatwerk is waar het allemaal om draait. Ik ben ervan overtuigd dat de binnenkant van een woning vaak belangrijker is dan de buitenkant. Dat betekent dat een prachtig ontwerp voor de buitenkant extra veel vraagt voor het interieur.

Functioneel maatwerk voor het optimale gebruik van u woning

Van een kast tot een kast van een huis is mijn motto. Maar dan altijd wel praktisch en bedoeld om de ruimte te gebruiken op de meest optimale wijze. Dat is waar functioneel maatwerk begint. Het gaat erom dat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Oplossingen vinden voor uw problemen is een van de zaken in mijn beroep die het meeste voldoening geven. Daarvan profiteert u natuurlijk ook. Door een architect uw huis laten bouwen die uw wensen en gedachten vormgeeft en daarbij het praktische gedeelte niet uit het oog verliest.

De Architect voor uw huis te laten bouwen die weet wat u wilt

De jaren die ik bij de grotere architectenbureaus heb gewerkt, hebben mij veel geleerd. Ook dat je soms het risico loopt dat de communicatie met de cliƫnt niet optimaal verloopt. Met inmiddels 20 jaar ervaring weet ik dat servicegerichtheid begint bij het goed luisteren naar uw wensen. Dat kan zijn voor het ontwerp van een nieuwe woning, maar ook een verbouwing, een nieuwe keuken of een kast. Opzoek naar een architect die uw huis kunt bouwen en die uw wensen volledig centraal stelt?

Wat zijn de mogelijkheden om door een architect uw huis te laten bouwen?

Uiteraard is er bij eenieder vandaag de dag aandacht voor het milieu. Duurzaam ontwerpen en bouwen is tegenwoordig heel goed mogelijk zonder de esthetische waarden uit het oog te verliezen. Een woning kan probleemloos energiezuinig gemaakt worden, zonder comfort te hoeven opofferen. Juist in zulke projecten is het van het grootste belang dat er een perfecte afstemming is tussen buitenkant en binnenkant. Kies daarom voor een Architect die uw huis kan bouwen, die ervaring heeft en weet wat er mogelijk is met de moderne technieken.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook wel eens weten wat ik als Architect huis bouwen voor u zou kunnen betekenen? Neem gewoon vrijblijvend contact op.

Architect huis bouwen - paul seuntjens

Architect huis bouwen Architect huis bouwen Architect huis bouwen

Architect huis bouwen - paul seuntjens
Architect huis bouwen - paul seuntjens