Architect Heemstede

Nieuwbouw / Verbouwing / Interieur

De architect voor Heemstede

Hoewel Paul Seuntjens is gevestigd in Amsterdam, kunt u ook in Amstelveen op mijn service rekenen. Bij ontwerpen komt heel wat kijken, maar dankzij mijn jarenlange ervaring, is niets te veel gevraagd. Ik kan u dan ook tot in de details helpen met het vertalen van uw woonwensen in een goed doordacht ontwerp voor uw verbouwing of uw nieuw te bouwen droomwoning die u wilt realiseren in Amstelveen.

Een architect in Heemstede met aandacht voor kwaliteit en details

Hoewel vaak wordt gedacht dat het bij architectuur draait om de hoofdlijnen lijnen, is niets minder waar. Alle details zijn belangrijk in een ontwerp, tot op de laatste schroef. Bij het proces is het de taak van mij als uw architect om richting te geven en om bij te sturen waar nodig. Daarbij houd ik altijd in mijn achterhoofd dat het niet mijn, maar uw woning is. U moet er wonen, niet ik. De uiteindelijke beslissingen liggen dus altijd in de handen van de opdrachtgever.

Duidelijkheid uw wensen in beeld

Het is voor een architect vooral belangrijk dat u uw wensen duidelijk maakt. Ik wil er hele alles aan doen om een woning te realiseren die helemaal bij u past. Dat is alleen mogelijk wanneer u goed aangeeft wat u wilt en wat uw behoeften zijn. De binnenkant van een huis is vaak nog belangrijker dan de buitenkant. Hier draait alles om ruimte, maar ook om het gebruik ervan. Bent u veel of weinig thuis? Heeft u voorkeur voor de woonkamer of voor de keuken? Wilt u een slaapkamer die riant overkomt, of houdt u juist van knus? Het lijken allemaal kleine vragen, maar uiteindelijk zijn dit de dingen waar een persoonlijk interieur door tot stand komt.

Functioneel maatwerk voor optimaal woongenot

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik over de juiste basis om uw wensen tot uitvoer te brengen. Ik heb eveneens voor grote kantoren gewerkt, waardoor ik inmiddels alle kneepjes van het vak ken. Voor een architect in Amstelveen bent u bij mij dan ook aan het juiste adres. Dankzij mijn uitgebreide ervaring en contacten kan ik u het volledige project in Amstelveen uit handen nemen. Natuurlijk geldt ook hierbij dat uw wensen vooropstaan. Houdt u de uitvoer liever zelf in beheer, dan is dat ook mogelijk.

Van een kast tot een kast van een huis

Bij een woning draait eigenlijk alles om maatwerk. Paul Seuntjens doet er echter een schepje bovenop met functioneel maatwerk. Dat betekent dat u alles uit uw woning kunt halen wat erin zit. Functionaliteit staat vandaag de dag voorop, ook in een woning waar alles draait om sfeer. Met functioneel maatwerk kunt u de sfeer van een ruimte volledig behouden, terwijl u ook naar de praktische kant kijkt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Architect Heemstede - paul seuntjens

Architect Heemstede Architect Heemstede Architect Heemstede

Architect Heemstede - paul seuntjens
Architect Heemstede - paul seuntjens