Architect Haarlem

Nieuwbouw / Verbouwing / Interieur

Op zoek naar een architect in Haarlem?

Een huis laten ontwerpen doet u waarschijnlijk maar een keer in uw leven. Dan is het belangrijk dat u een architect kiest die uw ideeën en woonwensen in een goed doordacht ontwerp kan vertalen. Als architect en interieurarchitect denk ik dat de binnenkant minimaal even belangrijk is als de buitenkant. In het interieur speelt uw huiselijke leven zich tenslotte af. Als dat niet goed functioneert, als de routing niet goed is en het ruimtelijk niet prettig voelt kan de buitenkant nog zo mooi zijn, maar zult u zich er niet thuis voelen. Ik geloof in servicegerichtheid en betrokkenheid bij het project van a tot z. Met een goed bouwteam zal de samenwerking goed en prettig verlopen.

Een architect in Haarlem voor al uw wensen

Al 20 jaar ontwerp ik voor particulieren huizen, maar ook voor verbouwingen en andere zaken sta ik graag voor u klaar. Zo ontwerp ik maatwerkmeubilair en keukens bij de projecten. Ook bij een verbouwing is het van het grootste belang dat u het effect weet te bereiken dat u zoekt. Kies voor een architect in Haarlem die bewust heeft gekozen u op ieder gebied van dienst te kunnen zijn. Van een kast tot een kast van een huis, het resultaat moet voor zichzelf spreken.

Een architect in Haarlem die weet wat praktisch mogelijk is.

Natuurlijk heeft u ze ook wel eens gezien: woningen die zo onpraktisch zijn ingedeeld dat het woongenot volkomen ontbreekt. Dat is vaak het gevolg van een onvoldoende samenwerking tussen cliënt en architect in de beginfase. Het begint met het maken van een goed ontwerp en dat kan alleen maar in nauwe samenspraak. Uw woonwensen zijn daarbij van groot belang en ik vraag altijd om die uitgebreid op papier te zetten. Als ik niet weet wat die wensen zijn komt er geen goed doordacht ontwerp. Wilt u zeker zijn dat uw architect begrijpt wat u bedoelt en dat op een praktische manier kan vertalen in een goed ontwerp? Als architect voor Haarlem kan ik u dankzij 20 jaar ervaring een ontwerp beloven dat esthetisch en praktisch aan uw wensen voldoet. Praktisch betekent vandaag de dag natuurlijk ook dat u mag rekenen op duurzame en energiezuinige oplossingen.

Nieuwsgierig geworden naar mij als uw architect in Haarlem?

Neem dan vrijblijvend contact op. Ik geef u graag meer informatie over de mogelijkheden en mijn werkwijze. Dan kunnen we kennismaken en verder praten over de ideeën die u heeft. Voor mij zijn de binnen- en buitenkant onlosmakelijk met elkaar verbonden. Omdat ik architect en intertieurarchitect ben kunt u bij mij dan ook terecht voor een totaalplan. Architectuur begint niet bij een huis, architectuur begint bij u!

Architect Haarlem - paul seuntjens

Architect Haarlem Architect Haarlem Architect Haarlem

Architect Haarlem - paul seuntjens
Architect Haarlem - paul seuntjens