villa Bergen

interieur

Totale metamorfose

Een echtpaar met vier kinderen kocht vanwege zijn unieke ligging een strakke jaren zestig blokkendoos. Paul Seuntjens werd ingeschakeld om er een licht, ruim en functioneel huis van te maken. Hij draaide de plattegrond om: voor werd achter en achter voor. De achterkant kreeg hierdoor een grote zonnige tuin. Ook betrok hij de garage bij het huis. Zo ontstond veel ruimte voor een riante woonkamer en een open keuken op de begane grond. Slaapkamers, douche en bad kwamen boven. Opvallend zijn de subtiele details in het ontwerp. Een ‘zwevende’ trap bijvoorbeeld en deuren zonder kozijnen.

Type
interieur

Locatie
Bergen

bekijk meer projecten

villa Bennebroek

penthouse Heemstede

hoekhuis Rijswijk

appartement Amsterdam

appartement Amsterdam

bekijk meer projecten