villa Bennebroek

interieur

Bij de aankoop van onze nieuwe woning in Bennebroek wisten wij direct dat wij grondig zouden moeten verbouwen. Het huis was vrij donker en de woonkamer had geen verbinding met de keuken. Zodra Paul binnen kwam begreep hij gelijk dat wij de tuin graag bij de woning wilden betrekken. Binnen een aantal weken bespraken wij een aantal schetsontwerpen en kwam het huis voor ons tot leven. Door de keuken te verruimen is er verbinding ontstaan met alle ruimtes.  
Paul heeft ook bijna al ons vaste meubilair ontworpen, van de keuken tot de badkamer, van de kasten in de slaapkamer tot het wandmeubel in het toilet. Daardoor is er door het hele huis samenhang en rust ontstaan.  
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Het huis voelt echt als ons thuis!

Type
interieur

Locatie
Bennebroek

bekijk meer projecten

penthouse Heemstede

appartement Amsterdam

hoekhuis Rijswijk

villa Aerdenhout

villa Bergen

bekijk meer projecten